Mystery Squad ile lezzetli bir koleksiyona var mısın?

Squishmallows, yeni serisi ile karşında! Süper yumuşaklar, çok tatlılar, çok sevimliler. Yastık kadar yumuşak olan sevimli peluşu mıncırın, sıkıştırın ve kucaklayın. Koltuk arkadaşı, yastık arkadaşı, uyku arkadaşı, seyahat arkadaşı veya oyun arkadaşı olabilirler. Senin en iyi arkadaşın olmaya hazırlar. Hem destek oluyorlar hem de eğlence sunuyorlar. Senin her anında yanındalar!

Kahve, portakal suyu, çörek ve daha fazlası! Sabah kahvaltısında en sevdiğin yiyecek ve içeceklerin görünümündeki bu peluşları masaya, rafa veya herhangi bir yere koyabilirsin. Üstelik her bir pelüş lezzetli ve tatlı bir kokuya sahiptir. Hepsini toplayıp koleksiyon yapmayı ve tüm lezzetleri bir araya getirmek de isteyebilirsin. Bakalım sana 6 farklı pelüşten hangisi çıkacak?

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların koleksiyon merakına katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine katkı sağlar.

Kutu içerisinde; 1 adet sürpriz pelüş bulunmaktadır.

Ürün ölçüsü: 13 cm

Kutu ölçüsü: 19 x 9 x 11 cm

Ağırlık: 0,091 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...