Sky Night ile aksiyon zamanı!

Aksiyon dolu oyunlara uçmaya var mısın? Kurtarma operasyonu, gizli görevler ya da sadece eğlence için… Sky Night Işıklı Uzaktan Kumandalı Helikopter her biri için idealdir. Eğlenceli, hızlı ve güçlü yapısı ile her oyunun ana karakteridir. Doğru zamanda doğru yerde olmayı başararak çıktığı görevden başarı ile döner, çünkü o bir Sky Night!

Eğlence ve aksiyon bir arada! Şık ve iddialı tasarımı ile hem operasyonlara hem aksiyonlara damgasını vuruyor. Uzaktan kumandalı yapısı ile helikopterin ile bir ekip olabilir ve birlikte çıktığınız görevlerden başarı ile dönebilirsiniz. Sky Night, senin en büyük yardımcın ve eğlence kaynağın olmaya hazır! Evde ya da dışarda… Görev beklemez, mekan fark etmez. Sabah ya da akşam… Helikopterin ışığını aç, zaman fark etmez. Hazırsan göreve çıkma zamanı!

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

Kutu içerisinde; helikopter ve uzaktan kumanda bulunmaktadır.

Helikopter; 1 adet şarj edilebilir pil ile çalışmaktadır. Pil kutuya dahildir.

Uzaktan kumanda; 4 x 1,5V AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahil değildir.

Kutu ölçüsü: 53,5 x 10 x 28 cm

Ağırlık: 1,000 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...