Uzat uzatabildiğin kadar!

Goojitzu Stretch Strikers koleksiyonu çok özel delüks figürlerle de çocukları bekliyor! Figürler yerlerini aldı ve kapışma dolu bir maceraya hazırlar. Çok güçlüler, çok esnekler ve çok iddialılar. Onların yeteneği ne mi? Kendi büyüklüklerinin tam 3 katına kadar esneyebiliyorlar. Ez, sık, çekiştir! Onlara hiçbir şey olmaz!

Esnek figürler güçlerine güç katıyor ve rekabeti yüksek karşılaşmalarda işini şansa bırakmıyor. Paketten çıkan aksesuarlar ile zaferi garantilemek istiyorlar. Savaş heyecanına seni de dahil etmek ve oyunlarını daha gerçekçi kılmak için 20’den fazla savaş sesine sahipler. Hazırsan, Sesli Goojitzu Stretch Strikers Delüks Figür ile arenadaki yerini al!

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

Ürünün; Rock Jaw ve Blazagon olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır.

Ürün; 3 x 1,5V LR44 pil ile çalışmaktadır. Piller, kutuya dahildir.

Paket ölçüsü: 16,5 x 7,5 x 25 cm

Ağırlık: 0,405 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Yükleniyor...