Goojitzu evreninde macera şimdi yepyeni Stretch Strikers serisi ile devam ediyor!

Heyecanı ve aksiyonu hiç dinmeyen Goojitzu evreninin birbirinden iddialı isimleri yerlerini aldı. Çok güçlüler, çok kararlılar ve çok esnekler. Ez, sık, çekiştir. Onlara hiçbir şey olmaz çünkü 3 katına kadar büyüyebilen figürler bırakıldığında tekrar eski haline dönebilir. Onları bu hali ile kim yenebilir ki?

Esnek figürler güçlerine güç katıyor ve rekabeti yüksek karşılaşmalarda işini şansa bırakmıyor. Goojitzu’nun en güçlüleri kendi evrenlerinde kazanılmadık zafer bırakmadı. Şimdi senin dünyana yeni maceralar için geliyorlar. Birbirinden güçlü esneme saldırısıyla gelen Goojitzu Stretch Strikers figürleri, her biri kendi özel iç dolgusu ile seni şaşırtmaya hazır! Blazagon, Thrash, Pantaro ve daha fazlası… Hepsini biriktirmek, esnetmek ve kapıştırmak çok eğlenceli!

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

Ürünün; Blazagon, Thrash, Pantaro, Black Knight Orbitox ve Rock Jaw olmak üzere 5 farklı modeli bulunmaktadır.

Paket ölçüsü: 16,5 x 5,5 x 20,4 cm

Ağırlık: 0,268 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Yükleniyor...