Cry Babies ile scooter eğlencesi zamanı!

Cry Babies ile eğlence artarak devam ediyor: Cry Babies MT Stars Oyun Seti’nde ailenin sevilen üyeleri çok özel scooterları ile birlikte geliyorlar. Kızlar güzel havaların keyfini scooterlarına binip gezerek çıkarıyor! Yeni yerler keşfediyor ya da birbirleri ile buluşuyorlar. Hareket ettirilebilen ve ışıklı scooterları ile kızlar çok eğleniyor!  

Scooterlar bebeklerin kıyafetlerine uygun renklere sahip! Böylece kimse bir diğerinin scooterına binmiyor, kendi scooterını başkasınınkiyle karıştırmıyor. Eğer bebeğin gözyaşı dökerek ağlamaya başlarsa emziğini takarak onu hemen sakinleştirebilirsin. Üstelik bebekler sadece scooterlarına binmiyor, eklemli yapısı sayesinde hareket ettirilebildikleri için oyunlar çok daha gerçekçi oluyor! Hazırsan önce bebeğini paketinden çıkar, sonra içindeki paketleri açarak sürpriz aksesuarları keşfet ve bebeğini scooterına bindirerek gezmeye başla!

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

Ürünün; Lady, Coney ve Sydney olmak üzere 3 farklı modeli bulunmaktadır.

Paket içerisinde; bebek, scooter ve sürpriz aksesuarlar bulunmaktadır.

Paket ölçüsü: 13 x 7 x 18 cm

Ağırlık: 0,329 kg
 

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...