Zıp, zıp, zıpla!

Cry Babies bebekleri yerlerinde durmuyor, sürekli zıplıyor. Zıp, zıp, zıp! Bebeklerin kıyafetlerinin tatlılığına da bir bak! Hep çok şirinlerdi ama şimdi kendileri gibi şirin ve eğlenceli araçları ile geliyorlar. Cry Babies Magic Tears Zıplayan Bebekler, rengârenk araçlarının üzerine oturuyorlar ve bastırınca zıplayarak hareket ediyorlar. Onları tutmak imkansız! Hem Cry Babies bebekleri hem de sen çok eğleneceksin!

Bebekler zıplamayı çok seviyor. Eğer üzülürlerse hemen slime şeklinde gözyaşı dökerek ağlamaya başlıyorlar. Ama merak etme, bebeğine emziğini vererek onu hemen sakinleştirebilir ve eğlenceli oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Üstelik bebekler sadece şirin araçları ile zıplamakla kalmıyor, eklemli yapısı sayesinde hareket ettirilebiliyorlar. Sevimli kostümünü giydir, bebeğini aracına bindir ve birlikte zıplamaya başlayın. Zıp, zıp, zıp!

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

Ürünün; Momo, Jojo, Nunu, Fuzz, Bubu ve Zippy olmak üzere 6 farklı modeli bulunmaktadır.

Paket içerisinde; bebek, kostüm, araç ve emzik bulunmaktadır.

Paket ölçüsü: 10,5 x 7 x 17,5 cm

Ağırlık: 0,230 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Yükleniyor...