Cry Babies Jenna artık emekliyor!

Jenna büyüdü, büyüdü ve emeklemeye başladı! O artık küçük bir bebek değil, emekleyecek kadar büyük bir abla oldu. Ama hala çok sevimli! Bulut işlemeli ve kanatlı mor zıbını ile Jenna tatlılığından hiçbir şey kaybetmedi. Zıbınının ona ne kadar yakıştığına da bir bak!

Jenna oyun oynamayı çok seviyor, sen de seviyor musun? Sırtındaki düğmeye basıldığında ne kadar büyüdüğünü herkese kanıtlıyor çünkü emekleyerek hareket ediyor. Artık istediği her yere gidebilir, evin içinde dolanabilir ve arkadaşları ile buluşmalar yapabilir. Jenna gözyaşları dökerek ağlıyor mu? Onu sakinleştirmek için emziğini verebilirsin! 35’ten fazla bebek sesi ile Jenna’yla oynamak bir başka eğlenceli!

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

Kutu içerisinde; bebek, çıngırak ve emzik bulunmaktadır.

Ürün; 3 x 1,5V AA pil ile çalışmaktadır. Piller, kutuya dahildir.

Kutu ölçüsü: 34 x 13 x 30 cm

Ağırlık: 1,290 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...