Yeni uyku arkadaşın ile tanışmaya hazır mısın?

Artık oyun saati bittiğinde uyumaya gitmek o kadar da sıkıcı olmayacak. Çünkü çocuklar şimdi Cry Babies İyi Geceler Dreamy ile yeni oyun ve uyku arkadaşına kavuşuyor. Unicorn desenli pijamaları ile çok sevimli görünüyor ve senin en iyi arkadaşın olmak için geliyor!

Dreamy, tıpkı Cry Babies ailesinin diğer üyeleri gibi gözyaşı döküyor ama onun gözyaşları ışıklı! Işıklı gözyaşları dökerek ağlayan bebeğine emziğini vererek onu sakinleştirebilirsin. Dreamy’nin karanlıkta yüzü parlıyor ve çocuklara birbirinden güzel 5 farklı ninni söyleyebiliyor. Bebeğin sana ninniler söylerken sen de uyuyup tatlı rüyalar görebilirsin. Ona sarılmak ve uyumak çok güzel!

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

Ürün; 3 x 1,5V AAA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir.

Kutu ölçüsü: 20 x 13,5 x 30,5 cm

Ağırlık:0,700 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Kampanyalı Ürünler
Yükleniyor...