Çek, fırlat, hazine avını başlat!

Hazinenin peşine düşmeye ve hepsini toplamaya hazır mısın? Haydi, hazine avcısı! Bu oyun tam sana göre! Değerli hazineleri ve içi mücevher dolu sandıkları kimseye bırakmadan hepsini kendin için topla. Adından en iyi hazine avcısı olarak söz ettirmek için hazinenin peşine düşme vakti!

Önce kahramanını seç ve sonra onu hazineye götürecek mekanizmaya yerleştirerek hazine adasına doğru kahramanını fırlat! Hazine adası birbirinden değerli hazinelerin yanı sıra oyunun heyecanını ve eğlencesini arttıran bazı tuzaklar ile dolu. Tuzaklara yakalanmadan teker teker bütün hazineleri toplayabilecek misin? Önemli olanın kahramanını adanın doğru bölgesine fırlatmak olduğunu unutma! En çok hazineyi sen topla, en iyi Hazine Avcısı sen ol ve oyunu kazan!

Hazine Avcısı Kutu Oyunu, ilgi çekici ve gerçekçi bir oyun deneyimi sunarak çocukların hayal gücünü harekete geçirir ve onları önemli sosyal beceriler geliştirmeye teşvik eder.

Kutu içerisinde; oyun alanı, 4 adet fırlatma mekanizması, 20 adet karakter pulu ve oyun kılavuzu bulunmaktadır.

Kutu ölçüsü: 27 x 5,3 x 27 cm

Ağırlık: 0,650 kg

Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Köy adreslerinde teslimat süresi 7-10 güne kadar uzayabilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
ÖDEME SEÇENEKLERİ VE GÜVENLİK
9 TAKSİTE KADAR PEŞİN FİYATINA TAKSİT 3D SECURE
Benzer Ürünler
KARGO VE BİLGİLENDİRME
1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo !
Saat 15.00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoda!
Yükleniyor...